2 Aralık 2010 Perşembe

DVD: Tour Of The Universe


Tüm zamanların en iyi gruplarından Depeche Mode’un 40 ülkede tam 102 canlı performansıyla eşi benzeri olmayan “Tour Of The Universe” turnesinin Barcelona ayağı 2 DVD + 2 CD ve Blu-Ray formatında raflardaki yerini aldı!

Dave Gahan, Martin Gore ve Andrew 'Fletch' Fletcher’ın 2,7 milyonun üzerinde izleyiciye seslendiği bu turne, kuşkusuz yakın tarihin en başarılı turnesi oldu. Etkileyici 30 yıllık tarihiyle ve milyonların aklına kazınmış olan parçalarıyla grubun çok kısa sürede sold-out olmuş, turnenin en çarpıcı bölümü olan 2 gecelik Barcelona şovunda seslendirdikleri 21 parçayı içeren birinci DVD, dikkat çekici ek materyallere de sahip: Bu iki gece süresince tekrar kaydedilmiş olan 4 bonus parça... 2. DVD’de ise “Inside The Universe” isimli turne belgeseli, New York’ta filme alınmış olan 2 parça ve 7 parça için Anton Corbijn tarafından oluşturulmuş filmler ve sahne performansı sırasında kaydedilmiş görüntülerin montajları...

Bu zengin materyallere ek olarak; müzik eleştirmenleri tarafından büyük bir beğeniyle karşılanmış “Sounds Of The Universe” albümünden, Patrick Daughters’ın yönettiği Grammy adaylığı sahibi ‘Wrong’ da dahil olmak üzere 4 parçanın videosu da DVD’de yer alıyor... Setin CD’leri, birinci DVD’de yer alan 21 parçayı içeriyor.

0 comments:

Yorum Gönder