9 Mart 2011 Çarşamba

Elektronik Müziğin Önemli Gruplarından UNKLE.LIVE İlk Kez İstanbul’da!


Avea bu yıl ilk kez düzenlediği Escape To Music konserleriyle 26 Mart gecesi 2000’li yılların en önemli elektronik müzik projelerinden UNKLE ilk kez canlı olarak İstanbul’da dinleyicisiyle buluşuyor.

Kurulduğugünden bu yana müziğe verdiği destek ve gerçekleştirdiğikonser serileriyle Türkiye’nin ve dünyanın en seçkin sanatçılarını müzikseverlerle buluşturan Avea, bu yıl ilk kez düzenlediği Escape to Music konserleri kapsamında Avrupa’nın en sevilen pop rock müzik gruplarından Arid’in muhteşem performansının ardından, ikinci konserde, yenilikçi müzikal karakteri ve eşsiz tarzıyla elektronik müziğin tartışmasız en başarılı ortaklıklarından UNKLE’ı, önemli isimlerle donanmış kadrosuyla İstanbullularla buluşturuyor.

Sanatçı bir ailede doğan ve çocuk yaşta çello ile başladığı müzik kariyerine Oxford’un underground partilerinde dj’lik yaparak devam eden James Lavelle’in okul yıllarındaki projesi UNKLE, yıllar geçtikçe genişleyen ve kemikleşen kadrosuyla 2010 yılı içerisinde UNKLE.LIVE olarak birçok festivalde önemli isimlerin üzerinde headliner olarak sahne aldı ve müziklerindeki elektronik altyapıyı güçlü grup performanslarıyla, şarkılardaki atmosferi sahne şovlarıyla güçlendiren grup izleyicilerden her zaman olduğu gibi tam puan aldı.

Tüm dünyadan gelen yoğun istek üzerine UNKLE.LIVE performansları bu yıl da devam eden, James Lavelle,
Pablo Clements ,James Griffith,
Joel Cadbury, Michael Lowry, Gavin Clark’dan oluşan grup, 2011 turnesi kapsamında ilk kez İstanbul’da da sahne almaya hazırlanıyor.

26 Mart Cumartesi akşamı saat: 20.00’de Refresh The Venue’ye gelecek olanlar, sahne alacak UNKLE’ın eşsiz müziğini en canlı haliyle dinleme fırsatını yakalayacaklar.

Tarih: 26 Mart Cumartesi
Yer: Refresh The Venue
Saat: 20.00
Bilet: 69,50 TL

0 comments:

Yorum Gönder