6 Temmuz 2009 Pazartesi

The Cribs - Ignore The Ignorant



An itibariyle Reset! yazarlarından Hakan'dan aldığım haberle sinirlerim iyice bozuldu. Bunun sebebi Ağustos ayında askere gidiyor olmamla birlikte en erken Ocak ayında geri dönecek olmam ve bu esnada Editors, Arctic Monkeys, White Rose Movement, Muse gibi en sevdiğim isimlerin yeni albümlerini çıkartıyor olmaları, gittiğim yerde çok çok uzunca bir süre de müziksiz kalacak olmam boğazımı zaten düğüm düğüm etmekteydi. Ki, Hakan'ın The Cribs'in dördüncü albümü 'Ignore The Ignorant'ın da benim yoklumda çıkacağını söylemesiyle iyice moralim bozuldu.

"Ignore The Ignorant"ın aynı zamanda Johnny Marr'lı ilk The Cribs albümü olması da cabası! Büyük merakla ve beklentilerle bekliyoruz 'üç silahşörler' olarak.

'Ignore The Ignorant' 7 Eylül'de, albümden ilk single 'Cheat On Me' ise 31 Ağustos'ta piyasaya çıkacak.

Albümün tracklisti ise;

"We Were Aborted"
"Cheat on Me"
"We Share the Same Skies"
"The City of Bugs"
"Hari Kari"
"Last Year's Snow"
"Emasculate Me"
"Ignore the Ignorant"
"Save Your Secrets"
"Nothing"
"Victim of Mass Production"
"Stick to Yr Guns"

Edit @ 7 Temmuz : Yeni single 'We Were Aborted' grubun Myspace sayfasından dinlenebilir duruma gelmiştir. Parçada Johnny Marr etkileri çokca belirgin ve gitarlar yanıyor! Harika olmuş! http://www.myspace.com/thecribs , grubun dijital ortama verdiği parçasını indirmek için de: http://www.sendspace.com/file/ccrmeb

0 comments:

Yorum Gönder