13 Eylül 2010 Pazartesi

Bronx Pi Sahne Sezona Hızlı Giriyor!

2009-2010 sezonunda Kafepi Group dokunuşuyla yeniden hayat bulan Bronx Pi Sahne, Parov Stelar, Louie Austen, Jojo Mayer and Nerve, The Subways, the Cinematics, Infected Mushroom gibi önemli isimleri ağırlayarak hareketli ve renkli bir sezon geçirdi ve kendine canlı müzik mekanları arasında hatırı sayılır bir yer edindi.

2010-2011 sezonunda kapılarını 17 Eylül 2010’da Antipop aka Telepopmusik (DJ set) ile açacak olan Bronx Pi Sahne, rotasını independent müziğe çeviriyor. Müzik piyasasında ağırlıkları gittikçe artan Indie ve Alternatif müzik gruplarına sahnesinde daha çok yer verecek olan gözde canlı müzik mekanı önümüzdeki sezon estireceği bu rüzgar ile adından çokça bahsettireceğe benziyor.

Ağırlayacağı isimlerin arasında Mercury odulune bu yıl aday olan I am Kloot, The Clientele, You Say Party! gibi Independent müzik piyasasının önemli isimleri yer alıyor. Ayrıca ilerleyen günlerde bütün bu independent müzik isimlerinin yanı sıra, Die Toten Hosen, Wedding Present, Jay-Jay Johanson, Telepopmusik (DJ set) gibi müzik piyasasinda kendini kanitlamis isimlere de sahnesini açacak olan indie ve alternatif müziğin durağı Bronx Pi Sahne'de bu senenin takvimini dikkatlice takip etmek gerekiyor.

0 comments:

Yorum Gönder