5 Kasım 2010 Cuma

The Beatles - Red Blue Yayınlandı



20. yüzyılın en önemli gruplarından The Beatles’ın 1973 tarihli orijinal toplama albümleri 1962-1966 (Red Album) ve 1967-1970’in (Blue Album) yeniden yapılandırılmış versiyonları ile ikisinin bir arada olduğu The Beatles 1962-1970 (Red & Blue Album) EMI etiketiyle The Beatles hayranlarına sunuldu!

2009 Eylül’ünde yayımlanan The Beatles orijinal albümlerinin yeniden yapılandırılmış versiyonları liste rekorları kırmıştı. Bunun üzerine yeniden yapılandırılan her biri 2CD’lik Red ve Blue toplama albümlerinde içeriği genişletilmiş kitapçıklar, Bill Flanagan tarafından yeni yazılmış metinler ve çok ender rastlanan fotoğraflar yer alıyor.

İlk defa grubun 1970 yılında dağılmasının ardından yayımlanan Red ve Blue toplama albümleri, grubun single’larını ve grup elemanları tarafından yazılmış olan albüm parçalarını içeriyor.

Bu iki toplama albüm The Beatles’ın orijinal stüdyo albümlerinden de sorumlu olan Abbey Road Studios mühendisleri tarafından yeniden yapılandırıldı. Bu yapım aşamasında orjinal analog kayıtların otantikliği ve bütünlüğü sadık bir biçimde korundu.

0 comments:

Yorum Gönder