15 Kasım 2010 Pazartesi

Miller Music Factory Yeni Yıldızlarını Aramaya Başlıyor!




Müziğin, eğlencenin ve yeniliklerin vazgeçilmez markası Miller tarafından 7. kez düzenlenecek olan Miller Music Factory’ye başvurular 22 Kasım’da başlıyor! Miller’ın yeni yetenekleri keşfetmek için düzenlediği müzik yarışmasına başvurular “www.miller.com.tr” üzerinden yapılacak. Ayrıca bu sene ilk defa yarışma takipçilerini de büyük bir sürpriz bekliyor!

Türkiye’de müzikle uğraşan amatörler için kariyer anlamında dönüm noktası sayılan, müzik dahilerini belirlemek, genç yetenekleri keşfetmek ve alternatif müzik kültürünü desteklemek amacı ile gerçekleştirilen Miller Music Factory yarışması, araştırmalarda genç yeteneklerin “En çok güvendiği yarışma” olarak tanımlanıyor. Her yıl rekor sayıda başvuru ile dikkat çeken Miller Music Factory’ye katılım bilgileri www.miller.com.tr ‘den takip edilebilecek.

7. kez düzenlenecek olan Miller Music Factory, önceden olduğu gibi bu yıl da yeteneğine inanan fakat bu alanda kendilerini gösterebilecek platform bulamayan taze yetenekler için eşsiz bir fırsat sunuyor. Yarışma iki ana kategori olan ‘En İyi Performans’ ve “En İyi Prodüksiyon” altında toplam 6 kategoriden oluşuyor.

Miller Music Factory’nin finale kalanlar için yarışma öncesinde düzenlediği atölyeler de gençler tarafından merakla bekleniyor. Workshop’lara katılan eğitmenler, her kategoride alanında isim yapmış profesyoneller, sanatçılar ve jüri üyelerinden oluşuyor. Miller’ın yeni yeteneklere verdiği destek, yarışmadan sonra da devam ediyor; Miller, festival ve tüm organizasyonlarında MMF birincilerine sahne fırsatı veriyor.

Miller Music Factory yarışmasının yeni yıldızlarını ve sıkı takipçilerini bir sürpriz daha bekliyor. Miller; yarışma birincilerinin yanı sıra internet sitesi üzerinden yapılacak oylamalara katılan şanslı yarışma takipçilerine Ağustos 2011’de New York, Chicago ve Los Angeles’ı kapsayacak olan Miller Jet Tour’a katılma şansı sunuyor.

Miller Music Factory’ye katıldıktan sonra yıldızı parlayan isimler arasında 2006 yılı birincisi “Bedük” ve 2007 yılı birincisi “Mustafa Keçeli” ve 2008 yılı birincisi Multitap grubu bulunuyor.

Eğer sen de yeteneğine güveniyorsan ya da yetenekleri keşfetmek istiyorsan Miller Music Factory’yi kaçırma !

Miller Music Factory’de kendimi göstermek için ne yapmalıyım?

Yarışmaya katılmak için yapmanız gereken tek şey, www.miller.com.tr’den MMF özel bölümüne tıklayarak başvuru formunu doldurmak ve aday parçanızı siteye yüklemek. Yarışmaya katılım, Miller’ın tüm müzik çalışmalarını interaktif ortamda gençlerle paylaşan ve müzikle ilgilenenlerin buluşma noktası olan internet sitesi www.miller.com.tr üzerinden yapılıyor.

Miller Music Factory Kategorileri

‘En İyi Performans’ kategorisi altında; yarışmacıların hız ve sahnedeki kelime oyunları ile izleyenleri şaşırtabilecekleri ‘En İyi Hip Hop Sanatçısı / Grubu’ ve grunge, brit rock, indie rock ve türevlerindeki eserleri gruplarıyla birlikte adeta bir ‘rock star’ edasıyla yorumlayabilecekleri ‘En İyi Alternatif Rock Sanatçısı / Grubu’ ve “En İyi Cover” bölümleri ve yarışmacıların en sevdiği parçaları miksleyerek yaratıcılıklarını konuşturabilecekleri ‘En iyi DJ’, bulunuyor.

‘En İyi Prodüksiyon’ kategorisinde ise; yarışmacıların house, techno, electro, breakbeat ve alt türevleri alanında dans parçalarını sunabilecekleri ‘En İyi Dans Parçası’, ve ambient, downtempo, electronica, funk, reggae & dub, drum’n bass, triphop, nu jazz tarzlarında ya da kendilerinin belirleyeceği bir tarzda yaratıcılıklarını kanıtlayabilecekleri ‘En İyi Elektronika Parçası’ bölümleri bulunuyor.

0 comments:

Yorum Gönder