11 Ağustos 2010 Çarşamba

Hayvansaray Dogzstar Sahnesinde

Son zamanlarda farklı tarzı ile özellikle sosyal medyada dikkatleri üzerine çeken ve gün geçtikçe takipçileri artan “Hayvansaray” 17 Ağustos 2010 Salı akşamı Dogzstar’da gerçekleştireceği ilk konseriyle karşınızda olacak! Takipçileri için şimdiye kadar alışılagelmiş olandan çok daha bir performans ve sahne şovu hazırlayan Hayvansaray, unutulamayacak bir gece yaşatacağa benziyor.

Hayvansaray Nedir?

Daha önceki yıllarda farklı grup isimleri ile de müzik üreten Hayvansaray, günün birinde içindeki sincap kavramsalını keşfederek bambaşka bir yola girdi. Artık hiçbir şey eskisi gibi
olmayacaktı.

Müzik türü olarak hiçbir sınır kabul etmeyen Hayvansaray, şarkılarında çoğunlukla minimalist yaklaşıma önem veriyor. Parçalardaki sözlerde hayvanlardan bahsediliyor ve tabii ki sincabın yerini diğer hiçbir hayvan tutamıyor. (Yine de tembel hayvanına kulak vermek gerekiyor). Bu müzik tarzında ciddiyeti elden bırakmamak gerektiğini ve her hayvana özen gösterilmesini, Hayvansaray anlamış ve içine sindirmiş durumda.

Hayvansaray kendi kafasının ne şekilde çalıştığını ararken, bu süreçte karşılaşılacak şarkılar, her an her yerden saldırıya geçebilir.

www.myspace.com/hayvansaray
Yer : DOGZSTAR
Tarih : 17 Ağustos 2010 Salı
Konser : 21:00

0 comments:

Yorum Gönder