11 Ağustos 2010 Çarşamba

Oasis - Time Flies Şimdi Müzik Marketlerde!

Henüz 1995 yılında NME Dergisi Oasis için şöyle diyordu: “Onlar çağımızın en önemli müzik gruplarından biri olacak ve yürüyüşünüzden giyiminize sizi onlar yönlendirecek… Gelecek onların, geçmiş ise geride kaldı. Şimdi anı yaşıyoruz. Dinleyin, tarih şimdi yazılıyor!”

Sony Music etiketiyle yayınlanan 2 CD’den oluşan albüm versiyonu ve 26 video, ekstralar ve 3 canlı konser kaydından oluşan içeriğiyle DVD olarak da yayınlanan Oasis ‘Time Flies’ albümü grubun ilk çalışmalarından günümüze uzanan şarkılarını bir arada toplayan çok özel bir albüm olarak dikkat çekiyor. Oasis’in 15 süresinde yayınladığı ve her biri liste başı olmuş 7 albümü; 1994 yılında yayınlanan ‘Definitely Maybe’, 1995 yılında yayınlanan ‘(What’s The Story) Morning Glory?’, 1997 yılında yayınlanan ‘Be Here Now’, 2000 yılında yayınlanan ‘Standing On The Shoulder Of Giants’, 2002 yılında yayınlanan ‘Heathen Chemistry’, 2005 yılında yayınlanan ‘Don’t Believe The Truth’ ve son albümleri 2008 yılında yayınlanan ‘Dig Out Your Soul’dan en sevilen şarkılar ilk kez bir albümde bir araya geliyor.

Wonderwall, Don’t Look Back In Anger, Stop Crying Your Heart Out’, Lyla, Live Forever ve diğerleri ile Oasis nostaljisi ve efsane bir grubun kariyerini özetleyen enfes bir albüm. Arşivlerinizde yer alması gereken bu albümü ve DVD’yi sakın kaçırmayın…

Sony Music etiketiyle 3 Ağustos’ta müzik marketlerde!

0 comments:

Yorum Gönder