20 Ağustos 2010 Cuma

U2 İstanbul Konseri İçin Geri Sayım Başladı

Blackberry sponsorluğunda, Live Nation tarafından düzenlenen U2 360° Avrupa Turnesi’nin İstanbul ayağı, Pozitif ve İKSV işbirliğiyle, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın katkılarıyla, 6 Eylül 2010 tarihinde gerçekleştirilecek. Saat 21.00’de başlayacak U2 konserinden önce, saat 19.30’da İngiltere’nin en önemli alternatif rock gruplarından Snow Patrol sahne alacak. Stadın çevresinde yer alan aktivite alanına giriş için kapılar 13.00’de açılacak. Stat kapılarının açılış saati ise 17.30. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’na gidiş gelişlerde kolaylık sağlamak için ulaşım alternatifleri belli oldu.

Erken gelen ilk 2500 kişi konseri en önden izleyecek

Atatürk Olimpiyat Stadı’na erken gelmek hem ulaşımı kolaylaştırırken hem de 100 TL üzerinden satışa sunulan saha içi bilete sahip olan müzikseverlere konseri en önden izleme şansını verecek. Alana gelen saha içi bilete sahip ilk 2500 müziksever “inner circle(iç daire)” ismi verilen özel bölüme girerek efsanevi grup U2’yu en önden izleme şansını bulacak.

Erken gelin, toplu taşıma kullanın

2010 yılının en büyük etkinliği olacak “U2 360° Tour” İstanbul konseri şimdiye kadar Türkiye’de gerçekleştirilmiş en büyük ve en kalabalık stad konseri olacak. Konsere geliş gidişlerin rahat bir şekilde gerçekleşmesi için Pozitif ve IKSV, Atatürk Olimpiyat Stadı’na ulaşım için alternatifli rotalar ve farklı merkezlerden üzerinden U2 konserine özel seferler organize etti. Toplu taşıma ve özel seferler sayesinde Atatürk Olimpiyat Stadı’na kolayca ulaşılabilecek. Konser sonrası dönüşte yine aynı hatlar üzerinden konulacak ek seferlerle İstanbul’un çeşitli merkezlerine sorunsuz ulaşım imkanı olacak.

Stada Yakın Özel Sefer Noktaları

  • Tren: Halkalı tren istasyonu
  • Metrobüs: Avcılar-Zincirlikuyu-Söğütlüçeşme metrobüs hattı (34) Yenibosna durağı
  • Hafif Metro: Aksaray-Havalimanı hafif metro hattı (M1) hattı Yenibosna durağı
  • Otobüs: İ.E.T.T Yenibosna durağı
Sirkeci-Halkalı banliyö treni hattı ile

T.C.D.D. Sirkeci-Halkalı yönündeki banliyö treni ile son durak olan Halkalı istasyonunda inilerek buradan Olimpiyat Stadı’na kalkacak olan U2 konserine özel otobüslerle konser alanına ulaşılabilecek.

Metrobüs ile

Avcılar-Zincirlikuyu-Söğütlüçeşme metrobüs hattı ile Yenibosna durağında inilerek buradan Olimpiyat Stadı’na kalkacak olan U2 konserine özel otobüslerle konser alanına ulaşılabilecek.

Aksaray-Havalimanı hafif metro hattı ile

Aksaray-Havalimanı hafif metro hattı ile Yenibosna durağında inilerek buradan Olimpiyat Stadı’na kalkacak olan U2 konserine özel otobüslerle konser alanına ulaşılabilecek.

Özel araç ile ulaşım

Stad çevresindeki metro inşaatı nedeniyle stadın Doğu – Kuzey bağlantı yolları kullanılamamaktadır. Stada gelmek için 0-3 Karayolu’nun (TEM) Mahmutbey Gişeleri’ne gelmeden Atatürk Olimpiyat Stadyumu Batı – Güney tabelalarını takip ederek TEM Kuzey Yan Yol’a girmek gerekmektedir. Bu yola giren araçlar tabelalar ve yönlendirme ekipleri aracılığı ile stadın ilgili otoparklarına yönlendirilecektir.

U2 360° İstanbul Konserinin bilet fiyatları 50 TL’den Başlıyor!

Live Nation tarafından, Pozitif ve İKSV işbirliğiyle, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın katkılarıyla, NTV ve Hürriyet gazetesi medya sponsorluğunda, 6 Eylül Pazartesi akşamı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda gerçekleştirilecek U2 360° İstanbul konserinin biletleri:

  • BİLETİX satış noktaları,
  • BİLETİX çağrı merkezi (0216 556 98 00),
  • www.biletix.com,
  • Babylon Gişe ve
  • Garanti Paramatik’lerden
Alınabilecek. Stadın her bölgesinden sahnenin rahatça izlenebileceği konserin bilet fiyatları 50 TL’den başlıyor.

Daha detaylı bilgi için www.u2istanbulda.com, www.biletix.com sitelerini takip ediniz.

7. Kategori 6. Kategori Saha İçi 5. Kategori 4. Kategori 3. Kategori 2. Kategori 1. Kategori
50 TL 75 TL 100 TL 125 TL 175 TL 225 TL 300 TL 375 TL

0 comments:

Yorum Gönder