27 Ekim 2010 Çarşamba

2010 Yazının Sevilen Remixleri


MusicPlaylistRingtones
Create a playlist at MixPod.com

Yaz ve sonbahar aylarının mükemmel dancefloor hiti Swoon, Lindstrøm ve Prins Thomas'ın bildiğimiz sevdiğimiz nu disco elementlerine ek olarak organ ve basgitar sesleri eşliğinde çok güzel bir şekilde yumuşatılmış. ‘Bu beni kesmez’ diyenlere de Boys Noize summer remix’i tavsiye ediyorum. Sayıca artan remixlere bakılırsa bir Swoon EP’si piyasaya sürülebilir gibi.

İngiltere’nin ünlü trip-hop grubu Massive Attack'in Paradise Circus video klibi öyle çok konuşuldu ki kimisi şarkıyı klip sayesinde keşfetmiş. Piyano, zil, bas, keman ve alkış seslerinin üzerine kadife sesli bir bayanın seslendirdiği orijinal şarkı, house müzik üstadı Gui Boratto'nun eli değince şahane olmuş.

Simon Hinter toplam 6 şarkısı, planda 1 tur tarihi, hiç doldurulmamış resident advisor sayfası ve sadece 800 myspace hayranı ile minimal techno/house kulvarının yeniyetmelerinden. Takır tukur sesler ve çeşitli ses kayıtları üzerine, yumuşak bir melodi ve hafif bir bassline ile dinlenesi bir remix olmuş. Aki Latvamaki sayesinde Simon Hinter, ilk remixed şarkısını da cebe atmış.

0 comments:

Yorum Gönder