15 Ekim 2010 Cuma

Sokakta Hayat Var Şarkısı Model'e Ödül Getirdi!

Parlayan yıldız, genç pop-rock grubu MODEL, Efes Pilsen için bestelediği “Sokakta Hayat Var” adlı şarkısıyla; yaratıcı dijital pazarlama fikirlerini ödüllendirmek üzere düzenlenen “Digital Age Awards” töreninde, “En Yaratıcı Müzik/Ses Tasarımı Birincisi” ödülünü kazandı!


13 Ekim Çarşamba akşamı İstanbul Four Seasons Bosphorus Hotel’de gerçekleşen tören, dijital iş ve kültür dergisi “Digital Age” tarafından bu yıl ilk kez düzenlendi. “Digital Age Awards”a başvuran 296 proje arasından ön elemeyi geçen “Sokakta Hayat Var” şarkısı, Uygulama Kategorileri’nde son ikiye kalmayı başardı ve MODEL, ana jüri toplantısında yapılan değerlendirme sonucu, “En Yaratıcı Müzik/Ses Tasarımı Birincisi” ödülünü almaya hak kazandı. Grup, daha sonra sahne alarak ödüllü şarkısını bir kez de davetliler için seslendirdi.

Fatma Turgut (vokal), Okan Işık (gitar), Serkan Gürüzümcü (gitar), Can Temiz (bas gitar) ve Aşkın Çolak’tan (davul-perküsyon) oluşan grup; “Sokakta Hayat Var” adlı bestesiyle, “jingle” alanında ilk ödülünü kazandı. Grubun daha önceki ödülleri arasında; 2007 yılı 12. Tuborg Roxy Müzik Günleri – Billboard Özel Ödülü ve Nokia Super Sound’07 Yarışması – “Arkadaşınla En İyi Giden Şarkı" kategorisinde birincilik ödülü bulunuyor.

MODEL grubunu, Cumartesi geceleri İstanbul Live’da canlı olarak izlemek mümkün.

0 comments:

Yorum Gönder