14 Nisan 2010 Çarşamba

The Cinematic Orchestra 21-22 Mayıs'ta Tamirane'de

Tamirane, 2010 boyunca İstanbulluları iyi ve özgün müzik yapan grup ve dj’lerle buluşturmaya devam ediyor. Tamirane, Trip Hop, Hip Hop, Nujazz, Electrojazz, Lounge, Indie, Electronica ve Funk gibi müzik türlerinin Avrupa ve dünyadaki tanınmış temsilcilerinin bazılarını Garanti Caz Yeşili kapsamında ağırlıyor. Nisan ayında, Micatone’un Türkiye’de verdiği ilk konserden sonra Tamirane, Mayıs ayında dünyaca tanınmış The Cinematic Orchestra’yı Garanti Caz Yeşili kapsamında ağırlıyor.

İngiltere’nin dünyaya armağan ettiği önemli güncel müzik gruplarının başında gelen The Cinematic Orchestra, 7 kişilik orkestrası, Heidi Vogel’in vokalleriyle, Türkiye’de iki gece üst üste vereceği ilk konserle Garanti Caz Yeşili kapsamında 21 Mayıs Cuma ve 22 Mayıs Cumartesi akşamları Tamirane’de. Tamirane’nin bahçesini de kapsayacak konser düzeni, izleyicilere yazın ilk günlerinde açık hava hissini de vaat ediyor. Bestelerinde Caz, Electronica, Trip Hop ve Ambient gibi eksenleri bir araya getirerek müzik türlerinin sınırlarını zorlayan, The Cinematic Orchestra’nın vereceği unutulmaz konserlerin indirimli ön satış biletleri Biletix’te.

The Cinematic Orchestra’nın Garanti Caz Yeşili kapsamında 21 Mayıs Cuma ve 22 Mayıs Cumartesi akşamları Tamirane’de vereceği konserler, yazın ilk günlerinde, İstanbulluları büyüleyici bir canlı performansa tanık edecek.

http://www.cinematicorchestra.com
http://www.myspace.com/thecinematicorchestras

0 comments:

Yorum Gönder