14 Nisan 2010 Çarşamba

Robots In Disguise 21 Mayıs'ta Ghetto'da

Yaklaşık iki sene önce Phonem by Miller kapsamında Studio Live'da şahane bir konser vererek ortalığın tozunu attıran Robots In Disguise, bu sefer Ghetto'da hayranlarıyla buluşuyor. Robots In Disguise'ten önce ise, 16 Nisan Cuma gecesi Indigo'da düzenlenecek olan Reset! The Night partisinde sahne alacak olan Bon Mod var. Gecenin warm-up görevi ise Reset! müzik yazarlarından Hemi Behmoaras'a ait.

Electro-pop sahnesinin en çılgın ve renkli “robot”ları Robots In Disguise, 21 Mayıs Cuma gecesi Carlsberg sponsorluğunda düzenlenecek canlı performanslarıyla Ghetto sahnesinden tüm İstanbul’a enerji aktaracak!

Riot Grrrls; Dee Plume ve Sue Denim’den mütevekkil Robots In Disguise, IAMX’in beyni Chris Corner’ın desteğiyle 2000 yılında kuruldu. Modern, çılgın ve renkli pandomimci imajları ve müziklerindeki özgünlükle, yaratıcısından bir parça taşıdıklarını da belli ediyorlar.

Transformers’ın “robots in disguise” modu, sürekli bir parti hazırlığında olan Liverpool’lu electro-pop grubunun kostümünü açık ediyor. Robots in Disguise, disco punk robotlar olarak, agresif ve “dirty” bir elektronik müzik icra ediyor. Sahnedeki robotların mekanik dansları, cyber vokalleri ve bir saniye bile durmayan sahne atraksiyonlarıyla electroclash dalgasının en güzel robotları oluveriyorlar. Gecenin kraliçeleri kesinlikle onlar!

http://www.myspace.com/robotsindisguise
http://www.robotsindisguise.co.uk/
http://www.myspace.com/bonmod

0 comments:

Yorum Gönder